2011-08-31
 10:53:25

God morgon/ förmiddag!

Idag vakna lilla loppan redan kl 7 försökte få henne till att somna om men de gick inte så jätte bra :( så fick gå upp och göra vällning och sedan se om hon somna på de men nej då, hon börja leka och sånt , sen när Robin kom hem lite över 8 så va hon fortfarande vaken , jag va sjukt trött och mådde piss , så försökte lite med nappen men nejdå den lilla damen ville bara leka , men till sist somna hon :) och vakna kvart över 9 och så då fick vi gå upp :)

nu sitter vi igen och tittar på sjunde himlen , jag och felicia (hon sitter i barnstolen och hoppar).
Tror jag aldrig har varit med om någon som är så himla morgon pigg och glad på morgonen direkt när hon vaknar, de är mysigt men jag som inte är morgon pigg vill gärna sova lääänge ju..

ska göra lite gröt till snuttan nu ha en bra dag :)
2011-08-30
 21:54:14

God kväll..

har precis lagt loppan , ska nog också sova snart men tänkte skriva ett par rader först..

Idag har vi inte gjort så jätte mycket , har bara varit nere på stan och skickat ett packet och hämtat ut ett till älskling..
Håller på att sy ett spjälskydd till Felicia men de tar sån jävla tid , och så blir de inte alls bra , har lite kvar men får se om jag gör klart den idag eller fortsätter imorgon , mamma sa hon skulle hjälpa mej men de va nåt..

Imorgon är Robin ledig , första veckan nu efter semestern , känns helt konstigt att inte ha han hemma. Han va ju ändå hemma i nästan 5 veckor..
Imorgon ska vi eller jag tvätta har en del , men ska nog gå ganska snabbt brukar de göra iallafall :)

Kan knappt fatta att Lilla Felicia i är vår dotter de är en sån underbar känsla att de är ens eget barn. Kan inte fatta att de va hon som låg i min mage och hicka och sparka , saknar min mage ganska mycket men ändå inte , vi har ju vårt lilla mirakel. Det går bara inte att förklara känslan man känner , man måste uppleva den helt enkelt..



Här ligger hon i min mage , kan ni förstå de att de va hon den söta lilla flickan som låg i min mage , de kan inte jag iallafall , men jag är så himla tacksam för att jag har henne .. och jag ÄLSKAR henne överallt annat i hela världen <3
2011-08-30
 11:28:47

nu sitter jag här igen!!

Jag hade ju tänkt jag skulle försöka blogga lite mer men har varit väldigt dålig på de men ska ge de ett försök igen ..

just nu sitter jag och Felicia och tittar på sjunde himlen , som har blivit vår program på morgonen ,när Robin har haft semester men Igår börja han jobba igen..
Har hänt en del sen jag skrev sist.

Vi ska flytta om mindre än en vecka till en jätte fin ny renoverad lägenhet , Felicia ska få eget rum som jag ska inreda jätte fint hade jag tänkt :)
Sen ska vi till Ullared den 15 -16 sept , vi ska övernatt där en natt i en stuga som jag bara längtar , ska handla en massa till Feliicas nya rum och till vår nya lägenhet :) Åhhh , att man kan längta efter nåt så himla mycket :)

Sedan köpte vi lite nya möbler till den nya lägenheten på blocket , vi fynda ett snyggt ekbord och stolar för bara 300kr , sedan klädde jag om stolarna med skinn , blev sjukt snyggt ,

Eller va tycker ni?




Nej nu ska jag ta hand om Felicia tror hon börjar bli hungrig :)

skriver senare <3