2010-02-21
 13:29:41

Söndag!

nu är jag uppe och vaken igen , har ätit frukost precis och fixat till mej så nu är jag redo för 3 timmar och en kvart på jobbet , sen ska jag hem och hjälpa mamma och linda i huset för dom har ju flyttat idag egentligen skulle ja ju vatt med , men jag mådde inte alls bra när klockan ringde kl 8 , så ja prata med mamma och linda och de va okej , sen gick jag och la mej igen och gick upp kl 11 , men mår fortfarande ganska piss :(

Linda har ju feber och är jätte förkyld så ja bara väntar på att de är min tur , men ja ska jobba enda fram till Fredag så jag vill inte bli dålig nu IKKE!

funderar fortfarande hur ja ska göra med mitt hår och de är svårt men ja ska nog klippa de i lång page , men är rädd att de inte ska bli bra för jag har ju lite uppklippt fortafarnde och tänk om de inte blir bra då?

en annan sak jag har funderat på är att de inte alls kul när de inte är någon alls som är inne och kollar min blogg finns de ens en endaste person som läser den?de undrar jag?känns ju väldigt onödigt att skriva om de inte är någon som läser de jag skriver ..



nej nu ska jag vila mej lite innan ja ska till jobbet , ska kanske åka med pappa till jobbet för han har hjälpt mamma och linda att flytta så ja fråga om han kunde köra mej om han är klar. hoppas de för jag orkar verkligen inte ta tåget idag :(


ha en bra söndag Puss på er <3
2010-02-20
 12:12:24

god middag :)

nu ska jag snart gå ner till tåget ska ta tåget 12.42 , om de nu går som de ska , men hoppas verkligen de , ska springa ner till Lindex innan jag börjar iallafall :) se om ja hittar nåt kul :)

har blivit förkyld så de blir bara att ta de lugnt ikväll , slutar kl 7 . sen imorn ska jag kanske hjälpa mamma och linda när dom ska flytta , och sen ska jag jobba 15.45-19 .

vi hörs kanske ikväll :) ha en bra lördag :) <3
2010-02-19
 22:31:42

Love love :)

fan va jag bara älskar Nicoles stil hur hon ser ut fan va snygg hon är :) hade gett ba som helst för att få se ut som henne :)




nej nu ska jag nog snart sova känner mej krasslig , måste ju va pigg tills imorn ..Jobba jobba ..
men hade velat va med mamma och linda och hjälpt dom och flytta med , men man kan inte va på två ställen :( synd de . natti natti <3
2010-02-19
 19:12:44

klipp, klipp :P

sitter och diskuterar med min Frisör Jonna och kompis så klart , va jag ska göra med håret på Fredag när jag ska klippa mej och de lutar åt en lång page , men ja är rädd för att ja inte ska passa i de , för de va rikigt många år sen ja klippte mitt hår i en annan frisyr så de är ett stort steg men de blir nog de :)

sen vill ja gärna slinga de lite , men ja har nog inte pengar till de , för ja vill gärna bygga mina naglar med , Jag gillar att pyssla om mej själv lite :)




va tror ni en sån frisyr på mej????

skriv va ni tycker??? <3
2010-02-19
 08:10:57

Fredag jobba hela helgen!

Nu är de fredag igen och min helg kommer bara va att jobba och ta de lugnt , orkar verkligen inte göra nåt annat , och ska jag göra nåt blir de nog att åka hem till mamma och Linda och hjälpa dom lite ..
jag jobbar fram till nästa fredag i streck så de blir en lång jobbe vecka ..men de är bra :)

igår skulle vi egentligen åkt till mamma och lindas nya hus och äta där , men de va sånt skit väder så de gick typ inte att köra på den vägen till deras hus , så vi åkte till Vinslöv iställt , och åt fläskfile :) rikigt gott tack mammiii :)

nej nu ska ja gå ner till tåget , börjar jobba kl 10 , men måste va ute i tid efter som de kan ju va ganska mycket förseningar idag efter natten snöstorm ..

ha en bra fredag hörs ;) <3
2010-02-17
 23:13:23

ledig :)

va ganska länge sen ja skrev nu , men har inte orkat och inte haft nåt speciellt att skriva :P
idag har jag varit ledig likaså imorn :) imorn blir de tvätta , sen ska vi till mamma och Linda i deras hus , som vi typ har varit nästan varje dag fast inte idag , för idag har vi varit och handlat :) jag och älskling , Lite på lidl , netto , öb och maxi :)

Fan asså vi vill hitta ett fint hus uthyres här i hässleholm men de finns inget :( buhu och de gör mej väldigt ledsen , vill verkligen ha ett fint hus inne i hässleholm..
men vi forsätter att leta , om någon vet något fint hus som är uthyres i hässleholm säg till , tack :)

just nu tittar ja på jon and kate + 8 :) som jag alltid gör , me like :) fundera på att spela lite crash :) hihih ..
men vi får se annars blir de nog twlight i sängen :) Robin är på jobbet och slutar kl 3 får se om ja kanske är vaken tills han kommer :P vi får laaa se :P haha

nej nu ska ja kolla klart :) Puss på er alla, hörs och syns :) <3
2010-02-12
 09:10:39

Fredag , jobba , jobbba ..

Nu är de Fredag igen och jag har varit hemskt dålig på att skriva denna veckan , och de har verkligen inte varit min meningen skulle egentligen ha skrivit men har inte orkat , och har jobbat nästan hela veckan!

Igår tvätta jag , och sen åkte Robin och jag till Mamma och Linda i deras nya hus :) riktigt mysigt va de , trivdes där sjukt mycket ja vill med bo i hus , men vi kommer aldrig att hitta nåt som är uthyres här inne i hässleholm :(  jag har ju hittat några säljes som lockar , men vill inte köpa hus än tycker de är lite tidigt , men kanske inte ..


jag är rädd att förlora dej , och att du inte ska finnas här när jag behöver dej som mest <3


nu ska jag snart gå till tåget , Robin är hemma idag hade gärna stannat kvar i sängen med honom och sovit , men nu är de jobbdax , jobbar 10.45-21.15 blir en lång dag igen ..

Hörs ha en bra Fredag <33
2010-02-08
 12:10:15

Måndag nya tag :)

Nu är de måndag igen och ja ska snart gå ner till tåget , jag börjar jobba kl 14-21.15 lång dag idag , och sen när ja kommer hem är där ingen hemma , ingen snobben ingen Robin :( lite alone time ikväll , vilket ja inte gillar , ja gillar hellre att ha sällskap ..

de va ett tag sedan ja skrev men ja har inte orkat , och har verkligen inte haft nåt kul att skriva ..
I lördags stack vi till Ante och Sami vi skulle egentligen till Jägers men de blev inget vilken gjorde mej ledsen men vi festa hos Ante och Sami istället som va mycket trevligt :) vi sjöng singstar och ja slog Ante :P vi måste verkligen köpa de ja kommer att sitta och sjunga hela tiden :P haha

Lördagens outfit såg ut så här :)



en H&m Topp, med svarta strumpbyxor och mina fina skinnjacka från H&m :)


Nu ska ja kila ska gå ner till tåget hörs kanske ikväll :) ha en bra Måndag

P.s någon som har nåt tips va man ska köpa till pojkvännen i alla hjärtans dag???

<3
2010-02-04
 22:22:01

Torsdag!

Idag har jag varit ledig och de har varit en bra dag :) bara tatt de lugnt , Rosi (min moster) ringde och väckte mej hon skulle komma hit och lämna en hylla vi fick av henne i julklapp men så har vi inte haft tid elr kunnat ta hem den så vi fick den idag ocg gud va bra de blev :)



va tycks???

och nu sitter jag här vid datan och bara tar de lugnt , med snobben :) vi har städat idag och nu är här rent och fint och de gillar vi ;)

nej nu ska ja titta lite på miami Ink och sen kanske spela lite ps2 :)

Ha en bra Torsdag kväll :) puss puss <3
2010-02-03
 22:51:22

Onsdag :)

nu är de onsdag och de är lilllördag igen :P jag har varit väldigt dålig på att skriva , men jag har haft annat för mej ..
har ju haft en jävla snöstorm att hanskas med , men allt gick hur bra som helt :) några förseningar , men inte allt för mycket ..jag kom hem i tid iallafall och då är jag glad :)

Idag fick jag vet att ja ska få lite annat att göra på jobbet coh gud va glad ja blev :) ja ska antagligen ha hand om tidningar på Ica :) och så som ja förstod de så ska ja gå på Lindas timmar när Linda går över på Malins timmar för Malin ska jobba lite utomlands ..

så då får ja flera timmar och bestämda dagar och tider och kan de blir bättre???nejdå :) de gjorde verkligen min dag idag när Helena bad och få prata med mej ja blev så glad tror ja sken av glädje :)

nu tänkte ja testa spela de ps2 spelet ja låna av My :)


ha en bra Onsdags kväll/ natt :) natti natti <33