2009-08-30
 12:22:21

söndag . inventering på jobbet!

Godmiddag :)

Jag har precis gått upp , men Robin ligger kvar och sover, tänkte inte väcka han från och med vid 1 typ han behöver sova lite :)
Jag ska snart hoppa in i duschen och göra mej iordning!Linda och Ante kommer hit vid 10 över 2. Sedan bär de av till eslöv och vi ska inventera på mitt jobb kl 16 , vet inte hur lång tid de tar men hoppas de går snabbt , orkar inte va där så länge :P vill hem och mysa med älskling , vi ska kolla på filmen män som hatar kvinnor. Ska bli över mys att va med älskling ikväll va sjukt länge sen vi va hemma tillsammans en kväll ..ska bli skönt :)

Nej , nu ska jag duscha ha en bra dag alla :) <3
2009-08-29
 09:48:02

Lördag , kräftskiva!

Nu är jag uppe igen , va uppe vid 8 tiden , bröjar jobba kl 12-16. Sedan blir de kräftskiva hos mamma och Linda kl 18, vi har köpt 2kg kräftor till mej och Robin de ska bli GOTT :) va sjukt länge sen man åt kräftor :)
Är rikigt trött , men va fan kan va skönt att komma upp i tid idag med. fixa håret idag och de va typ ingen skillnad på frisyren förutom att de e kortare och ser bättre ut nu. Är så trött på att våffla mitt hår hela tiden , kan man inte komma på nåt annat att göra istället?men vad?

Jag vill ha lika fint hår som alla andra lååångt fint hår i mörkt helst men jag ska inte färga mitt hår ska ha min vanliga hårfärg istället..

nej nu ska ja kolla vidare Hörs :) ha en trevlig Lördag alla :) <3
2009-08-28
 23:12:48

Natti natti

God kväll , Robin har precis åkt till jobbet och de är bara jag och snobben här nu :) han ligger i sängen och sover kan jag tänka mej :P Har vatt borta heeeela dagen och då menar jag verkligen heeeela dagen , åkte hemifrån hlav 9 imorse och va hemma halv 10 :/ lite länge men va kul :) jag är ny klippt , hon tog ganska mycket men de behövdes och de känns mycket bätte nu :)
Sedan efter de åkte jag till Höör och träffa Robin och Linda , fast först fick jag gå till City gross från stationen och de e LÅÅÅNGT för mej , kände mej duktigt iallafall :) vi handla lite små saker och sånt , och kräftor och mat :)

sedan tog Linda och jag ut hm packetet :) gilla allt , men linnet satt kanske inte rikigt som jag hade hoppats men va fan , sedan fick ja en kofta och ett linne av Linda :) Tack Sweetheart . sist men inte minst åkte vi till Robins föräldrar , och åt , satt och prata :) en mycket lång dag har gått och nu sitter jag och funderar på om jag ska sova snart :P är skit trött , men funderar på en annan sak med.
Är jätte sugen på att gå och utbilda mej och bygga naglar eller bli sminkös . helst vill jag sminka , men hade inte vatt fel och göra båda men de kostar ju så mycket , och dom pengarna har inte jag :( men hitta en prova på kurs till stylist som bara kosta typ  3600kr fundera på att testa de så får man se om de passar .Nej nu blir de sän
gen Natti natti Gott fo nanna gott <3  







2009-08-28
 07:57:08

Frisören :)

Godmorgon :)
va uppe halv 7, ska ta tåget 08.42! ska till Tove och klippa mej ska va där kl 11 , men kommer dit redan kl 10, för bussarna inte går . Har sovit så sjukt gott inatt , Robin kom hem kl 4 inatt. Va mysigt med sällskap igen. Har inte fixat håret idag , för att hon ska klippa mej och då blir de ju ändå förstört så tyckte inte de va lönt :P

Vi får väl se va jag ska göra med de , men de blir nog bara klippa upp de lite , som vanligt Tove är bäst på att klippa!
Nu ska jag kolla lite tv innan jag går till tåget..

Tjooo <3
2009-08-27
 23:10:07

Älskar denna låten!

Hitta denna låten blev helt kär :) mina nya älsklings låt :)



va tycks???BRA VA :) haha <3
2009-08-27
 22:07:03

Shopping :)

Nu sitter jag hemma ensam igen efter en lååång dag , jobba 8-12.30 inte länge så ska inte klaga haha :P sedan kom Linda och vi åkte till lund och shoppa , blev inte så jätte mkt men tillräkligt :) Köpte filmen , Män som hatar kvinnor , en tröja , öronhänge , halsband och ett jätte fint diadem :) som jag bara älska :)

Va tycks?


Blev inga fler bilder för dagen , hade inte tid haha , vi hade för mycket att kolla på haha :)
Det va skit kul att shoppa med Linda va sjukt länge sen de bara va hon och jag som va på en tripp :) Imorn ska jag klippa mej hos Tove , ska bli kul att träffa henna va ju typ evigheter sedan :P Sedan ska jag träffa min Honey , och så ska vi handla lite mat och lite annat roligt , LÄNGTAR haha ;D


Hitta ingen klänning idag :( skit ledsen blev jag men ja ska ju ha en som jag verkligen vill ha men de hitta jag ingen buhu , kanske en på bikbok , men jag köpte inte den för de kändes inte rätt haha ;D

Nej nu ska jag kolla på film i min ensamhet , ska upp halv 7 imorn :( God natt <3
2009-08-26
 22:43:44

Smink :)

Gå med denna sidan :) Gratismakeup.se :)
2009-08-26
 21:15:19

nya gardiner och överkast :)

har handlat nytt överkast idag mkt nöjd ;) sen blev de gardiner till köket, och sedan ändra jag om lite med gardinerna i sovrummet och vardagsrummet :) va tycks?


dom nya gardinerna 19 kr ;)

sovrummet :) fint va?

Vårt vardagsrum :) me like ;)
2009-08-25
 23:03:35

Tävling

Hejsan Jag har varit med i en tävling på Fokis.se man kan vinna olika saker på denna sidan www.gadgetgirl.se och jag valde denna mobiltelefonen från sony ericsson , som jag är helt kär i www.gadgetgirl.se/products/Sony-Ericsson-W995.html Jag gillar verkligen att läsa Foki.se blogg verkligen skit kul , hade med velat kunna blogga så bra som hon kan :) hon är min blogg stjärna :D haha


Nu ska jag sova för jag har suttit och hållt på med detta hela kvällen , tack för hjälpen Andreas
:) det var till mycket hjälp hade inte klarat det utan dej :) Natti natti gott folk nu ska jag nanna med min vovve som redan sover brevid mej, Robin jobbar ju så får somna själv :( Ha de bra <3
2009-08-24
 01:01:44

helt ensam :/

är hemma ensam just nu men lilla snobben är här ju men tror han ligger och sover i sängen ..jag sitter och kollar runder på nätet har typ inget att göra så fasna jag på en blogg och nu är klockan snart 1..har varit ledig idag och är det imorgon med riktigt skönt :)
sen på tisdag jobbar jag 8-14 :) och då har jag fått LÖN :) då blir de lite vi ska handla :) wiiie längtar , ska köpa ett överkast på öb som dom har lagt undan till mej som jag bara älskar :) sen ska vi handla en massa mat :) har hittat ett par stövlar jag vill ha med som jag kanske ska köpa om dom finns kvar :)

Måste ju ha en klänning till personal festen med som är den 12 september. tänkte mej nåt rikigt fint :) hihi..
Bloggen jag fasna vid innan , hon hade sjukt jäkla fint och lååångt hår hon hade köpt en jätte bra produkt till håret som gör att håret får jätte mkt volym ska nog köpa de och testa är skit sugen :) orkar verkligen inte våffla mitt hår ..men jag trvis ju så bra med de också men vi får se hur jag gör , ska klippa mej på fredag iallafall mitt hår är ganska slitet men ska förstöka att spara så mkt som möljligt så jag kan få långt hår igen så långt som jag hade förra sommaren åhhh GUD vad långt det var då :) saknar mitt långa hår ju :(

jaja nu ska jag och Snobben sova , kan inte ringa Robin för har inga pengar på mobilen , och inte han heller :( men vi ses om ett tag han slutar halv 3 , de e ju snart skulle kanske va uppe och vänta på han :) får se hur jag gör , ska upp och kolla H&Ms hemsida imorgon bitti och se om jag kan hitta de jag vill ha .) hihi

God natt gott folk ssseeess :) Sov gott <3

2009-08-19
 09:52:42

Uppe med tuppen :)

uppe tidigt idag halv 8 :( börjar jobba halv 12 till 18 , inte så värst länge , ganska bra dag om ni frågar mej :) ska snacka lite med Helena när jag kommer till jobbet iallafall , får se va hon säger. ska iallafall ta tåget nu 10.24 . är ledig imorn gutt som fan :) skriver mer ikväll ha en bra dag :)

Tjaaa <3
2009-08-17
 20:43:27

Måndag!

Hmmm ärligt talat så va är de för lönt att skriva blogg om typ INGEN läser den :( sjukt tråkigt att skriva dååå ju.
Alla andra har en jävla massa läsare men ingen som läser min :/

Jaja idag har jag jobbar 14-18 , kändes knappt lönt egentligen 4 timmar :S hade hellre jobbat lite längre , de e typ samma imorgon jobbar 15.15-19.30..tiden går ju lika snabbt som man skulle va där hela dagen då kan man ju lika bra va där hela dagen ..handla hem en del idag iallafall , Servetter till Robin så han kan snytta sej på de istället för att riva upp nästan på toapappar , sen köpte ja toapappar också för de va nästan slut ju. och sen lite ketcup och idominsalv . sen fick ja en massa tuggummi av Andreas idag :) Tack Andreas :D Tuggummi gillar vi :D haha

Är helt ensam hemma nu , Robin jobbar till kl 3 , och Snobben är hemma hos mamma för vi sluta sent båda två i 2 dagar nu så han fick va med mamma :) saknar han iallafall tycker inte om att va helt ensam :( har ätit lite makaroner iallafall och ska ta lite glass om en stund :)

fundera på att köpa en ny mobil men vet inte vilken :P antigen den Linda vill ha sony Ericsson T707 elr kanske Samsung u600 ??va tycker ni??vilken ska jag köpa??

Nu orkar ja inte skriva mer ska kolla lite mer på tv :) ha de bra PUSS <3
2009-08-12
 23:45:43

Onsdag, stängning på jobbet :)

Idag blev det sovmorgon mmm så gott sov till halv 12 men låg i sängen till 20 i 12 :) tog det lugnt och fixa till mej och gick ut med snobben , sedan vakna Robin och vi åt frukost tillsammans mkt mysigt :)
sedan tog ja tåget till jobbet , börja kl 16-21.15 , stängde med Rebecka , Max och Rasmus :) mycket trevligt , hade ju inte kunnat bli ett bättre gäng .. vi hade rikigt roligt iallafall , det kommer bli så sjukt tråkigt utan Rebecka nu när hon börjar i skolan nästa vecka..Kommer sakna henne rikigt mycket..Tur så ska hon jobba kvar annars hade ja nog med slutat :)

Imorn är ja ledig så ja ska tvätta en massa 11-15 har ja tid hoppas att ja får allt tvättat iallafall , sen tänkte ja städa en massa , för pappa och Lotta (pappas sambo) kommer på Söndag och då tänkte ja att man kunde stor städa imorn och så behöver vi inte städa så mycket på söndag . Tänkte bjuda pappa och dom på , Karre , med sallad och nypotatis , som Linda ska gör och någon sås tror de blir beanäsås :) men vet inte va de blir för efterrätt än men de kommer vi nog på :) Linda och Ante kommer ju med :)

har bokad tid till Klippning den 28 kl 11 hos Tove , tänkte klippa av ALLT ;) haha nej ska bara klippa topparna och sånt inget mer , hon är så sjukt duktig de va hon som fick mitt hår att bli så fint förra sommaren så ja tänkte ja skulle börja gå till henne igen :) sen Imorn kväll blir de slingor om Linda vill göra de på mej :) hon ska kanske sova här men de e inget vi har bestämmt :) men de hade ju vatt kul ..
ska försöka att hitta en fin klänning till personal festen vill ha en som dom har haft på hm innan men den finns inte där längre , men ska kolla imorn igen om den kommit in man vet ju aldrig ..

Nej nu ska ja kolla på tv , ska sitta upp till kl 3 när Robin slutar för Linda glömde ge han hans nyklar , får se om ja orkar va uppe annars får ja bara gå upp när han kommer och öppna :)

Natti Natti Alla :)

2009-08-09
 18:03:58

Gå in på denna länken

Gå med denna sidan den är den BÄSTA :) du kommer få en massa presentkort :)
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=183759
2009-08-08
 23:41:02

lockigt hår :)

till alla dom som inte sett mej med lockigt hår :)



2009-08-08
 23:08:16

Lördag :)

jahaaa då har de gått ännu en dag, jobba 12-19.15 idag , stängde med MIN JENNY , och Malin :)

har vatt på hässelholms festivalen en runda med mamma vi träffa Ingrid och Pär och Bengt och Maria..sedan träffa ja älskling så klart men han jobba så vi kunde inte prata så länge :(
Sedan kom Linda, Ante och Emil in till Hässleholm och då va vi ju tvugna att träffa dom :) hihi ..träffa Linus med han kommentera mina röda rutiga fina skor , dom passa väl inte till resten av mina kläder haha ;D och de skiter ja i om dom inte gör för ja gillar dom så de så :D hehe

Vi hitta en massa saker när vi va i Ullared ja köpte tex en skit fin tröja dom ja ångra att ja inte köpte i flera färger :P men vafan man kan ju inte ha allt de får bli till nästa gång :P sedan köpte ja en massa saker hem tex en klockradio som va nice men Robins va finare , och lite andra små saker ...Men självklart köpte ja en mycket fin väska som ja bara älskar hehe ;D

Nej nu blir de nog sängen , ska ta tåget 07.42 men ja börjar inte från och med halv 10 men de går inte tåg då så ja får ta tåget då :( skit tråkigt men ja tänkte sola solarium så har ja de gjort :)

God natt gott folk :) <3
2009-08-03
 22:05:13

Måndag, en låång dag!

Dagen började bra , jag gick upp och duscha och sen när ja gick in i sovrummet va älskling vaken :) myspys , så åt vi frukost tsm , som vi inte gjort på evigheter, och mös lite allmänt :)

Sen gick ja till tåget som gick 13.24 , sen när ja väl satt på tåget och vi börja åka , så stanna tåget precis utanför hässleholm , sen helt plötsligt börja folk snacka om att tåget skulle va ungefär 1 timme sen och att de va nåt signal fel mellan mellby och Tjörnarp , och ja skulle börja jobba halv 3 , ÅHHHH så jäkla typsigt bara , fick lite panik FAN , så ja ringde till jobbet och snacka med Anne och hon som är så sjukt snäll och underbar sa att de va lugnt ja skulle bara komma till jobbet när ja kom in så fixa sej allt , TACK Anne vet inte va ja hade gjort om du inte hade varit där :) Till sist efter många om och men kom jag till jobbet 20 i 4 :/ 1,5 timme försent ..så ja jobba bara 3 timmar idag , sen när ja väl kom till jobbet mådde ja piss för ja hade suttit på de hemska tåget , jaja men nu är jag hemma igen och sitter och skriver :)

PÅ ONSDAG BLIR DE ULLARED :) Javisst :) på onsdag åker vi till Ullared kl 9 :) Jag , Robin , Linda, Daniel och Ingrid , och GUD vad ja längtar :P hehe jag har gjort en lista så ja inte glömmer titta efter allt vi behöver :) hehe

nu ska ja kolla lite på tv och ta de lugnt :) börjar jobba kl 15-21.15 sen kommer Linda hit och ska sova här inför resan till Ullared :) hihi

Sov gott gott folk :) bye bye <3
2009-08-02
 23:08:39

Söndag, sista dagen på veckan!

Idag har jag jobbat en massa 9.30-19.15 , men gud vad tiden gick snabbt :P haha kändes som en kort dag och GUD vad skönt det va . Fan va glad är för att vi har Anne på jobbet , hade inte klarat en endaste dag utan henne.
Anne ett stort tack för att du finns och är till sånt stort stöd!

Idag har jag jobbat, handlat med mamma och bakat smulpaj Mmmm va gott de va :D hehe
och nu sitter jag vid datan igen , egentligen skulle ja nog behövt sova men kan inte just nu men blir nog sängen snart , ska jobba imorn med 14.30-19 inte alls länge och de e jätte skönt för en gångs skull :D

På Onsdag kanske de blir Ullared men vi har inte bestämmt nåt men faaaan va jag vill dit :P hihi ;D jag hade kunnat åka dit typ nu direkt ;) haha om vi ska dit , ska jag handla en massa , massa masssa saker :D hihi

har ett par nya skor som jag bara älskar ni ska få se en bild me just love them :D hehe ...
nu ska ja stänga av här ses mina Vänner :D  <3
2009-08-01
 00:20:53

God natt :)

Har suttit här ett tag nu men ska sova snart , gick upp klockan 7 imorse har jobbat 9.15-19, är trött som satan :( har vatt en runda hos mamma och Linda och nu sitter vi hemma :)

har varit så sjukt irriterad och lätt ledsen idag och de har gått ut över andra helst Robin :(
Jag fundera på att slinga håret med blont och svart/ mörkt :) va tror ni? sen klippa de men hur?kan fan inte bestämma mej :( usch..

Nu ska ja nog sova , är ledig imorn ska tvätta kl 11-15 :) sen hade ja tänkt städa ut min garderob och sånt :) så där är mer plats till Robin :) hihi Natti natti Gott Folk :) <3