2010-06-03
 06:13:55

trött :(

hej hej gott folk , idag är jag uppe jääääätte tidigt jag va uppe redan halv 5 imorse :( och nu vill ja bara lägga mej brevid Robin och sova igen , men så bra ska vi inte ha de :( börjar jobba 8 till 16 , sen ska ja hem och slappa med honey :) ska snart gå ner till tåget som går 6.42, men ville skriva ett par rader först ..

snart har jag semester , åhhh gud va skönt de ska bli :) längtar ..
nu är de bara 2 månader kvar tills vi flyttar men ja vill flytta nu :P och så vill ja åka till ullared innan elr efter vi flyttat så man kan inhandla lite fina saker till nya lägenheten :)


imorn ska ja jobba 9-15 , sen ska ja hem och sen åka till mamma och syrran och grilla med min moster och kusin :) de ska bli kul och mysigt va en evighet sen ja träffa min kusin och moster och då menar jag verkligen en evighet sen ..

nej nu ska ja stänga ner här och kila ner till tåget ska köpa en kaffe på pressbyrån tänkte jag :P

ha en bra torsdag Puss puss <3
2010-06-01
 22:31:00

tisdag och ledig :)

hej hej de va ett tag sen ja skrev men de har varit ganska mycket , ja har jobbat , vatt på bröllop och en massa annat ..
idag har ja tvättat och sen har mamma och jag varit på jagt efter bröllops present , eftersom vi ska på bröllop igen den 12 juni :) de är min kära kusin som ska gifta sej och de ska blir trevligt :)
älskar bröllop de är ju sååå mysigt :)


idag när vi åt middag testa vi den nya cola som heter coca cola vanlij och i början va den ganska god men sen blev den bara för söt och sen till sist äcklig :S


min favvo är ju vanlig cola elr den som fanns innan coca cola lime vill ha tillbaka den, men de funkar väl inte så :P

jahaa väntar på att mina nya converse ska komma med posten vill ha dom NU!!!! hahaha de är sååå sjukt nice med såna :P haha


nej nu ska ja mysa med älskling och äta chips och dippa :D ha de bra :)


pusss <3