2011-05-28
 00:39:38

Nu sitter jag här igen!

Nu är de äntligen helg , eller kanske inte riktigt äntligen Robin jobbar hela helgen och jag är hemma med vår lilla loppa. Hon är verkligen helt underbar , just nu sover hon och de har hon gjort sedan kl 22 , så ja ska snart krypa ner jag med , men tänkte skriva ett par rader först.

är sjukt trött på mitt hår , men älskar ju mitt långa hår men ändå vill ja klippa de kort så ja slipper göra nåt med de , eftersom ja har en liten loppa som jag vill lägga ner mer tid på än framför spegeln ..
men ja tror ju inte jag kommer passa i en sån frisyr eller va tror ni är lite sugen på en Pink frilla eller September ..



va tror ni ????tror ni jag passar i de????hmmm kanske, kanske inte vågar inte chansa :S


Min första morsdag på söndag , men Robin jobbar så blir inte så jätte mycket firande för mej inte ..men ska till mamma och fira henne iallafall :) ska bli mys :D Imorgon blir de baka lite kakor till Felicias dop som är nästa söndag. LÄÄÄÄNGTAR :D undrar vad hon kommer få för nåt :)


nej nu ska ja krypa ner i sängen ..Natti natti <3
2011-05-24
 23:46:42

God kväll/natt

Det är ganska sent , men har svårt för att sova när jag är ensam hemma och de händer ju ganska ofta att jag är ensam hemma , vilket suger. Tänkte skriva ett par rader innan ja ska slänga mej i sängen och försöka sova.
Imorgon är de lön , vilket ja såg framemot men gör inte de längre :( sjukt jobbigt att man ska va beroende av pengar allt man gör kostar en massa :( PENGAR hit PENGAR dit :(

ska iallafall handla till dopet imorgon lite med mamsen ..sedan ska ja och Linda apoteket på gallerian och prata med en ökan en massa om huden hon ska göra lite tester och sånt och se vad man har för hud typer och sånt , ska bli kul och se va hon säger. Har ju sjukt mycket finnar som jag hatar :S

Tänkte ja skulle börja med mina fina outfit bilder igen som jag inte gjort på evigheter.

Tänkte berätta va jag ska göra i Malmö den 31. Hitta en annons på blocket om att ta bort bristningar på kroppen så jag ringde och boka in en tid , man ska ligga i en maskin och sedan ska de ta bort bristningarna 400kr kostar de för hela kroppen , hoppas att de funkar annars blir de t-shirt och lååånga shorts på beachen i sommar. Men tror inte de kommer funka liksom för 400kr neee :S men men testa kan man ju göra :P återkommer hur de går :)


Nej nu ropar min mysiga säng , utan någon som ligger där men den kallar ändå ..
ska tvätta imorgon 12-17 SUGER balle men de va ingen annan tid så va tvungen att ta den. Vill fan bo i hus med egen tvättmaskin och tomt ..men men hoppas där kommer nåt till oss snart :)


Natti natti <3
2011-05-20
 17:11:58

lääängesen sist!!

Det var ett tag sen ja skrev sist , har för mej att ja skrev att jag skulle börja skriva lite oftare men har inte blivit så , har haft fullt upp men ska ge de ett försök till...

Felicia bara växer och växer hon är redan 3 månader gammal.. Världens underbaraste är hon :D
Hon ska döpas den 5 juni i hässleholms kyrka , ska bli kul :D funderar på vad man ska köpa till henne men vet inte än , men de är ju 2 veckor tills dess så kommer säkert på nåt.

Det har hänt en hel del sen ja skrev sist , inte bara att Felicia växer så de knakar.
Den 1 April blev Snobben jätte dålig han hade haft anfall hela natten så de tog så hårt på hans kropp så att han kunde inte gå eller göra nåt efter de, så på kvällen åkte vi in till djursjukhuset mamma och jag och fick avliva han , det var och är fortfarande väldigt jobbigt , har ju haft han sen han va en liten valp och att va tvungen att avliva han va de hemskaste jag har varit med om ..Det går inte att jämföras med något annat. Han ligger begravd ute hos min mamma och syster nu , har satt blommor och sådant där. Försöker gå ner dit så ofta jag kan. Kommer alltid att älska han. Man får en väldigt kontakt med ett djur när de är sjukt och de alltid har varit de . Snobben var ju som min  lilla bebis.
Men hoppas att han har de bättre där han är nu och så slipper han dom hemska anfallen.



I helgen blir de mys med mina älsklingar blir kanske en runda till Tyringe med våra kära kompisar Jonna och Jonas..

Nu kommer de ett par bilder av vår kära dotter.



Ha en trevlig helg :)